Çok iyi, çok iyi, sırlarınızı döktünüz ortaya!

''Deva'' adıyla parti kurup AK Parti'ye muhalefet etmek, tek sermayesi olan ''eski AKP'li'' sıfatıyla CHP'ye malzeme üretmek ve AK Parti tabanından koparabildiği her oyu Erdoğan düşmanı cepheye yamamak için meydana çıkan Ali...

''Deva'' adıyla parti kurup AK Parti'ye muhalefet etmek, tek sermayesi olan ''eski AKP'li'' sıfatıyla CHP'ye malzeme üretmek ve AK Parti tabanından koparabildiği her oyu Erdoğan düşmanı cepheye yamamak için meydana çıkan Ali Babacan canlı yayında ''siyasi mevta'' oldu.

Bu vakte kadar sakınmış, aleni renk vermemiş, hatta eski partisini ve liderini eleştirmek için sık sık siyasi ahlaktan, doğruluktan, şeffaflıktan bahisler açmış.

Ama belli ki hem ortamdaki, hem hamurdaki gevşeklik daha fazla müsaade etmemiş içinde taşıdığı özü saklamaya.

Meğer Babacan ''resmen'' AK Partili iken, yani Meclis'te AK Parti sıralarında oturup her hafta grup toplantısına katılan bir milletvekili ve Erdoğan'ı AK Parti Cumhurbaşkanı adayı gösteren teklifin imzacısı iken, bir başka siyasi mevta olan Abdullah Gül'ü Erdoğan'a rakip olarak hazırlıyormuş!

Ne performans ama!

İkiyüzlülüğün, takiyenin, sinsiliğin, sahtekarlığın zirvesi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar