CHP hakkında bir karara varmalı

Kılıçdaroğlu yönetimindeki CHP ciddiye alınmayı hak etmiyor artık. Onlara laf anlatmaya çalışmak nafile bir çaba değil sadece. Tuzak gündemlerin “rakibi oyalama ve yorma taktiği” olduğunu da görmek gerek.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana yaşanan durumu, Kılıçdaroğlu’nun gayet doğal biçimde temsil ettiği o sarsak ve rezil muhalefet anlayışını görmeli ve bu muhalefete nasıl mukabele etmek gerektiğine karar vermeli AK Parti.

Kılıçdaroğlu CHP’sinin ve hasbelkader liderlik ettiği karşı cephenin ürettiği bir siyaset yok malum olduğu üzere. İdare ettiği belediyelerde icraat yok. Milli güvenlik meseleleri dahil Türkiye’nin yanında bir duruşu, toplumun ortak yararını gözeten bir muhalefet anlayışı yok.

Varsa yoksa toplumu bölüp ayrıştıran, kendinden olmayı etiketleyip hakir gören bir dille yaptığı konuşmaları var CHP Genel Başkanının. O konuşmalarda da zaten kimi zaman devlete, kimi zaman AK Parti’ye ve AK Parti’yi var eden toplumsal-siyasal tabana, kimi zaman ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsına, ailesine ya da ona oy verenlere ettiği hakaretler, iddialar, iftiralar var.

Kılıçdaroğlu ve diğer CHP sözcülerinin konuşmalarına bakıldığında bu iddiaların/iftiraların bir “strateji gereği” sarf edildiği açıkça görülüyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar