Bay Kemal kabullendi: Adı bile Erdoğan'dan!

''Bay Kemal sıradan bir olay değil. Bay Kemal olmak için hayatımı verdim'' diyor CHP lideri.Sosyal medya hesabının biosuna da eklemiş lakabını. Benimsemiş. Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken...

''Bay Kemal sıradan bir olay değil. Bay Kemal olmak için hayatımı verdim'' diyor CHP lideri.

Sosyal medya hesabının biosuna da eklemiş lakabını. Benimsemiş.

Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu eleştirirken söze bir miktar alaycılık, bir miktar da iğneleme katmak için eklediği ''Bay Kemal'' lakabı ''komik'' iken ''trajikomik'' hale geldi böylece.

CHP çevreleri durumun farkında bile değil.

CHP medyası lakabı sahiplenmenin ne kadar akıllıca olduğunu, Kılıçdaroğlu'nun rakibinin elinden Bay Kemal silahını aldığını söyleyen uzmanlarla dolu.

2014 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde büyük sükseyle açıkladıkları ''Ekmek için Ekmelettin'' sloganıyla yarışacak derecede zekâ ve yaratıcılık içeriyor oysa Bay Kemal'i sahiplenmek.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar