Batman şehitleri ve ABD’nin ikiyüzlülüğü

Batman’ın Gerçüş ilçesinde şehit düşen evlatlarını dün gözyaşlarıyla toprağa verdi Türkiye.  Anne babaların, eşlerin, nişanlıların, kardeşlerin, akrabaların ve...

Batman’ın Gerçüş ilçesinde şehit düşen evlatlarını dün gözyaşlarıyla toprağa verdi Türkiye. 

Anne babaların, eşlerin, nişanlıların, kardeşlerin, akrabaların ve arkadaşların acısıyla asla kıyas götürmez, -onların yüreğindeki yangın hiç sönmeyecektir- ama şu da bir hakikat; bütün ülkenin de bağrına ateş düştü, bir kez daha. Her evden bir evlat çıkmış gibi acıyor içimiz. 

Hele de terörle mücadelede tarihi bir mesafe elde edilmiş, terör örgütleri her gün biraz da fazla etkisiz hale getiriliyor iken böyle acılı bir haber almak çok sarsıcıydı. 

Cumhurbaşkanı ve Başkomutan Erdoğan hepimizin zihninden geçeni döktü dile, Batman şehitleri için taziyelerini iletirken: 

Bu gelişmeler düşmanımıza karşı kinimizi daha da artırmaktadır. Te

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar