AK Parti’nin meseleleri sadece AK Parti’nin meselesi değildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin anayasa değişikliği halk oylamasıyla onaylandıktan ve anayasa hükmüne dönüştükten hemen sonra kurucusu olduğu partiye...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin anayasa değişikliği halk oylamasıyla onaylandıktan ve anayasa hükmüne dönüştükten hemen sonra kurucusu olduğu partiye genel başkan olarak geri döndü.

AK Parti meclis grubuna, ana kademeye, il ilçe teşkilatlarına ve hatta parti tabanına hitaben yaptığı hemen tüm konuşmalarda en sık vurguladığı şey Türkiye’nin ve AK Parti’nin yeni bir döneme girdiğiydi.

Yeni dönemden kastı sadece hükümet sistemi değişikliği değil elbette.

Siyasi partileri, siyasetçileri, haliyle 15 yıldır kurulan her sandıktan başarıyla çıkmaya alışmış olan AK Parti’yi ilgilendiren tarafı “yeni dönemin daha çok emek harcamayı, gönül yapmayı gerektiren bir dönem olduğuydu.

Çıtayı kendi ellerimizle öyle bir yere koyduk ki, başarı şimdi daha zor, başarıs

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar