AK Parti'nin kadın meselesinde aldığı mesafe

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Ankara'da ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen ''aile'' toplantısına katılarak yol arkadaşlarına yeni istikametleri duyurdu.2002'de kurulduğunda kadın ve aile...

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Ankara'da ve AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı'nca düzenlenen ''aile'' toplantısına katılarak yol arkadaşlarına yeni istikametleri duyurdu.

2002'de kurulduğunda kadın ve aile meselesine verdiği ehemmiyete binaen güçlü ve inançlı bir kadroya sahipti AK Parti. Bu yapısını korumayı ve güncellemeyi başardı. Kadınların yaşadığı hak ihlallerine, yaşam biçimi dayatmalarına, eksik, yanlı, yanlış mevzuata ve kadını ikincilleştiren zihniyetlere karşı büyük bir mücadeleye girişti.

Hem kadın kollarındaki aktif kadrosu hem de kadınların yaşadığı sorunları aşma azmi ve önceliği sayesinde AK Parti siyasette yeni bir model oluşturdu. Konuşkan, girişken, kendini doğru ifade eden, hakkını arayan, derdine sabreden ama tuttuğunu da koparan bir kadın profiline sahip.

Bu sayede kadın hakları ve politikaları konusunda büyük mesafeler katetti Türkiye.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün dediği gibi AK Parti'nin girdiği tüm seçimleri kazanmasının ana fak

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 792 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 330 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 710 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar