AK Parti'nin kadın gücü

İstanbul Sözleşmesi aileyi bozuyor, kadını aileden koparıyor ve eşcinselliği teşvik ediyor iddialarıyla öyle bir kara kampanya yürütüldü ki fokurdayan kazan sonunda taştı, herkes eteğindeki taşı...

İstanbul Sözleşmesi aileyi bozuyor, kadını aileden koparıyor ve eşcinselliği teşvik ediyor iddialarıyla öyle bir kara kampanya yürütüldü ki fokurdayan kazan sonunda taştı, herkes eteğindeki taşı, dilindeki zehri hedef gözeterek bir güzel döktü.

Ortama şu an sükunet hakim.

Çirkin sözlerin, yakışıksız iddiaların sahipleri ağızlarından çıkan sözü ilk kez duyduğundan olacak, pek çoğu vebal derdine düştü.

AK Parti ise çok yönlü ve serinkanlı bir çalışma içinde. Edindiğim izlenim yapıcı bir tutum alındığı yönünde.

Ne ürettikleri huzursuzluğu siyasi operasyona çevirenlere bakılacak, ne partili kadınları AK Partililer ve AKP’liler diye kategorize ederek kendine pozisyon üretenlere bakılacak. Tüm bu tartışmaları “AK Parti ikiye üçe beşe bölündü” temennileriyle yorumlayanlara da kulak asılmayacak.

Pompalanan algı değil sorun alanları ve itiraz noktaları dikkate alınacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar