Ahmet Şık sokağa çağırdı, Özgür Özel savundu, Karayılan “hani bana” dedi

Şehit Savcı Kiraz'ı katleden DHKPC teröristine gerekçe üretmişti manşetten, leş gibi bir haberdi yaptığı

Türkiye karşıtlığı ile AK Parti karşıtlığı arasında olması gereken kalın duvar CHP'nin 2010 sonrasında girdiği girift ilişkiler nedeniyle ince bir zara dönüştü.

FETÖ iddialarının sözcülüğünü, operasyonlarının takipçiliğini yapmanın yanı sıra PKK ve DHKPC gibi terör bağlantılı isimleri de korudu kolladı. O ince zarın yırtıldığı noktalardan eline kan bulaştı CHP'nin.

Terörist cenazelerinde boy göstermekten teröristleri şahit göstermeye, devlete millete kin güden, hakaret eden suçlulara Meclis'te basın toplantısı ayarlamaktan yabancı istihbarat örgütleri için çalışan ajanları Meclis grubuna almaya kadar bir dizi ''siyasi faaliyet'' içinde Atatürk'ün partisi.

Kısacık bir hafta içinde bile olay üstüne olay.

***

Can Dündar yönetimdeki Cumhuriyet gazetesinde, sadece biri bile insanın başını ömür boyu yerden kaldırmayacak terör övgüsü haberlere imza atmıştı Ahmet Şık.

Şehit Savcı Kiraz'ı katleden DHKPC terörist.....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 724 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar