'Adam kazandı', Cumhur kazandı, Türkiye kazandı!

Hayırlı olsun. Tarihi öneme sahip bir seçim çok şükür güzel bir neticeyle neticelendi. Türkiye demokrasisinin ne kadar gelişkin, vatandaşların ülkelerine sahip çıkma ve geleceği belirlemede ne kadar etkin...

Hayırlı olsun. Tarihi öneme sahip bir seçim çok şükür güzel bir neticeyle neticelendi. Türkiye demokrasisinin ne kadar gelişkin, vatandaşların ülkelerine sahip çıkma ve geleceği belirlemede ne kadar etkin olduğu, seçimlerin ise güvenli ve şeffaf şekilde yapıldığı bir kez daha görüldü. 

Yeni sistemin ilk seçimi olması hasebiyle çok fazla bilinmez vardı, çoğu şey öngörülemiyordu ama “altın oran” 43 milyon seçmenin ferasetiyle bir kez daha kendiliğinden oluştu. Şöyle ki: 

- Seçimlerin galibi hiç tartışmasız, pürü pak şekilde Tayyip Erdoğan’dır… Muharrem İnce’nin dışarıya sızan bir özel mesajında ifade ettiği gibi “Adam kazandı”.

- Erdoğan’ın kazanması diğer adayların kazanmasından çok farklı…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 627 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 719 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar