6'lı masa yanlış adama kızıyor!

Medya son birkaç gündür iki ayrı milletvekilinin siyasi anlayışları ve kendilerini ifade ediş biçimleri üzerinden hayli hareketli. İki milletvekili de esasen muhalefet cephesinde konuşlu. Biri İzmir Milletvekili Mehmet Ali...

Medya son birkaç gündür iki ayrı milletvekilinin siyasi anlayışları ve kendilerini ifade ediş biçimleri üzerinden hayli hareketli.

İki milletvekili de esasen muhalefet cephesinde konuşlu.

Biri İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi. 2021 yılında CHP yönetimine bir dizi soru sorarak partisinden ayrılan Çelebi önce Muharrem İnce'nin partisine geçmiş, aradığını orada da bulamayınca istifa edip ''bağımsız'' milletvekili sıfatı kazanmıştı.

Şimdi AK Parti'ye geçeceği söyleniyor.

Bu olasılık muhalefetin önde gelen sözcüleriyle, 6'lı masanın medya yüzlerini artık nasıl etkilemişse öldüresiye bir linçe girişmiş vaziyetteler.

Söyledikleri sözlerin çirkinliği bir yana, suç niteliği taşıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar