6 yıl neden sustunuz?

Diyarbakır eski milletvekillerinden İhsan Arslan’ın Türkiye’nin iç işleriyle ilgili İngiltere devlet medyasına yaptığı açıklamaların parti disiplin kuruluna sevki dışında sonuçları...

Diyarbakır eski milletvekillerinden İhsan Arslan’ın Türkiye’nin iç işleriyle ilgili İngiltere devlet medyasına yaptığı açıklamaların parti disiplin kuruluna sevki dışında sonuçları da oldu.

Röportaj sayesinde fark ettik ki Sayın Arslan son altı yıldır susuyormuş!

Nasıl yani dediğinizi duyar gibiyim. Ülke meselelerine ilgisi dolayısıyla gazete çıkaran, parti kuran, siyasetle aile boyu ilgilenen biri Türkiye’nin ciddi manada varlık yokluk mücadelesi verdiği son altı yılda nasıl susar değil mi?

Öncesinde o kadar içinde ki meselelerin. İnsan hakları için sivil toplum örgütlerinde çalışıyor, terör örgütleri arasında müzakere bile yürütüyor.

Peki ya Türkiye’nin içeriden ve dışarıdan her türden sofistike saldırılara maruz kaldığı, çok can, çok kan kaybettiği, sarsıldığı ama Allah’a şükür ki doğru liderlik ve güçlü devlet-millet dayanışması sayesinde ayakta kaldığı o zor yıllarda ne yapıyor İhsan Arslan?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 363 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 794 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 332 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 625 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 715 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar