1 dolarlık FETÖ, 1 kuruşluk CHP'li

Bakın, 1 dolarlık FETÖ’cülere göstermediği tavrı 15 Temmuz şehitlerine gösteren eski bir CHP milletvekili 1 kuruşluk bir cezaya çarptırıldı.

Temizlik 2010 sonrasında, sonuç alıcı bir akılla başlamıştı ama asıl büyük açığa çıkma ve kazıma işlemi 15 Temmuz ile oldu. 1 dolara satın alınmış darbeci Fetullahçı Terör Örgütü mensupları, sızdıkları yerlerden birer birer toplandı, yargılandı, damgalandı, hücrelerine tıkıldı. Dışarıda kalanlarsa devlet içinde yeniden paralel bir hiyerarşi oluşturamasınlar, işgal ettikleri makamlara tanınan hak ve yetkileri terör örgütü lehine kullanamasınlar diye kamu görevinden atıldılar. İsabetli ve adaletli oldu.

O yüzden “KHK mağduruyuz, suçumuz affedilsin dönelim eski görevlerimize” diye ağlaşanların büyük kısmının fırsat beklediğine, FETÖ emrine yeniden girip devletine milletine ihanete kalkacağına şüphem duymuyorum.

Nitekim başarısız oldukları darbe girişiminin üzerinden dört yıl geçmesine, büyük davaların hemen hepsinin tamamlanmasına ve darbeci katiller müebbet üstüne müebbet almasına rağmen FETÖ yapılanması Türkiye’yi ele geçirme hedefinden vazgeçmiş değil.

İçişleri Bakanlığının başarıyla yürüttüğü operasyonlar da gösteriyor ki bu hain yapılanmanın ardı arkası kesilmiyor. İzmir Cumhuriyet Savcılığının yürüttüğü operasyonların 13.’sünde 304 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıktı yine. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hop Hop Hop! Değiş Tonton! 26 Mayıs 2023 | 371 Okunma Taahhüdü var: İç savaş çıkartacak! 25 Mayıs 2023 | 796 Okunma Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve sığınmacı mevzuu 24 Mayıs 2023 | 334 Okunma Bay Kemal'in avuçları boşuna mı patladı? 23 Mayıs 2023 | 628 Okunma Hesap uzmanının hesap hatası 18 Mayıs 2023 | 723 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar