İşte Türkiye’ye yapılan ekonomik saldırının delili

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasar Ruhani, Suriye konusunu görüşmek için Nisan ayının başında Türkiye’de buluştular. Bu...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve İran Cumhurbaşkanı Hasar Ruhani, Suriye konusunu görüşmek için Nisan ayının başında Türkiye’de buluştular. Bu buluşmada liderler herkesin çok konuştuğu el ele bir poz vererek Suriye konusunda ortak görüşler beyan ettiler.

Bu buluşmadan sonra Suriye’de kimyasal saldırı iddiası yapıldı ve birdenbire Türkiye’deki görüşmeyi gerçekleştiren Rusya, İran ve Türkiye’nin milli paraları dolar karşısında çok sert değer kaybetmeye başladı. Bununla da kalmadı Rus ve Türk borsaları düştü, insanlar kriz mi geliyor diye konuşmaya başladı.

EKONOMİK SALDIRI MI? YOKSA EKONOMİNİN DOĞAL GELİŞMESİ Mİ?

Türk kamuoyu dolardaki değer kaybı ve borsanın düşüşü konusunda ikiye bölündü. Bir kesim bunun ekonominin kötü yönetimine, diğer kesim dış ekonomik saldırıya bağladı.

Ekonomik değerlerin mükemmel olduğunu kimse iddia etmiyor. Ancak piyasalardaki depremi ekonomi yönetimine bağlayanlara şu soruyu sormak gerek: Bu cari açık ve enflasyon bu hafta başında mı arttı?

AMERİKA ÇILGINA DÖNMÜŞ

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Freni patlamış kamyon misali… 21 Temmuz 2020 | 50 Okunma Şerefsiz kim? 11 Ekim 2019 | 991 Okunma 'Barış Pınarı' ile dolar uçar mı? 10 Ekim 2019 | 113 Okunma Ortalık karışacak! Ak Parti 2.şoku yaşayacak! 02 Temmuz 2019 | 5.257 Okunma Gözünüz aydın! Dolar 4 TL’ye düşer artık! 29 Haziran 2019 | 144 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar