Tudor’u takım göndermiş!..

Öyle veya böyle Galatasaray yönetimi, doğru bir karar verdi... Tudor ile olmayacağını geç de olsa anladı, olay bu şekle geldi. Artık Tudor'u tartışmak yanlış. Tudor'u tartışmak yanlış ama dün...

Öyle veya böyle Galatasaray yönetimi, doğru bir karar verdi... Tudor ile olmayacağını geç de olsa anladı, olay bu şekle geldi.
Artık Tudor'u tartışmak yanlış. Tudor'u tartışmak yanlış ama dün akşam şu net bir biçimde görüldü ki, futbolcular Tudor'u istemiyorlarmış.
Onunla bağlantılarını kesmişler. Bir şey daha net gözüktü dün akşam: Yönetimin göndermediği veya gönderemediği Tudor'u, futbolcular göndermişler! Peki şimdi aynı futbolcular, Fatih Terim'i gönderirler mi? Gönderirler de zor gönderirler. Çünkü bu takımın en az iki yere, hatta üç yere transfer ihtiyacı var. Bu takımın daha bir antrenman yemesi lazım.
Mesela rakibe baskı yapıyorlar. Yaptıkları baskı, rakip yarı alanda başlıyor ama bunu ya bir futbolcuyla, ya da iki futbolcuyla yapıyo-r lar. 4, 5 veya 6 futbolcu ile yapamıyorlar. En ileri adam ile en gerideki adam arasındaki mesafe çok fazla. O zaman rakip takım, 3-4 ayağa top yaptığı zaman, 5-6 kişi ayağa düşüyo.r Ve fuzuli yere enerji kaybı oluyor. 60 metre gidip, 60 metre geliyorlar. Halbuki topyekün pres yapıp oyunu daraltsalar daha az enerji harcayacaklar.
Enerji fazlasını hücumda kullanacaklar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 816 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 440 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar