Sancılar sürer

Bu maçı G.Saray'ın kazanması sarı-kırmızılıların lehine olmadı. Çünkü sancılar devam edecek. G.Saraylılar, rakip 10 kişi oynamasına rağmen, sezon başındaki G.Saray gibi oynamadı....

Bu maçı G.Saray'ın kazanması sarı-kırmızılıların lehine olmadı. Çünkü sancılar devam edecek.
G.Saraylılar, rakip 10 kişi oynamasına rağmen, sezon başındaki G.Saray gibi oynamadı.
Futbolcularda inanılmaz bir gerginlik var.
Sezon başı oynadığı futbolla seyirciye zevk veren, sahadaki futbolculara keyif veren bir G.Saray vardı, şu anda yok! Bunu yapan kim, kenardaki teknik direktör!.. Futbolcular açısından da hakem açısından da enteresan işler oldu. Akhisarlı Lopes'in atıldığı pozisyon: Hakem; rakibe yaptığı darbeden dolayı değil, bariz gol şansı olduğu için Lopes'i attı. G.Saray'ın 3. golünde de top auta çıkmadı, devam kararı doğruydu.
Muslera'da da inanılmaz bir gerginlik ve gerileme var. Yediği 2 golde de tuhaf çıkışlar yaptı. Aynı çıkışı, bir başka pozisyonda daha yaptı ama rakip uzaktan auta attı.
G.Saraylı oyuncular rahat değiller. Akhisar 4 maçtır gol atamıyordu.
Dün eksik oynarken de eşit oynarken de G.Saray'a göre akıllı işler yaptılar.
Şu da artık net gözüküyor:
G.Saray çok iyi futbol oynayarak değil, ite kaka bu sezonu götürecek.
Eskiden bir film vardı. E vde Tek Başına diye.. Gomis, resmen G.Saray'da onu oynuyor. Yanına çoğalamıyorlar, hiçbir şekilde takımda teknik adam etkisi yok. Gomis gollerini atarken; tek ve en fazla yardım aldığı adam Rodrigues. Ama Tudor onu kesinlikle oynatmıyor. Sebebi "Gomis gol atmasın" 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 816 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 440 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar