Sahada üç tane korkak vardı!

Maçlar iyi oyuncularla kazanılır. Bir tarafta Valbuena var, bir tarafta Sosa... İki hoca da bu oyuncuları oynatmadılar, koşanları tercih ettiler. Eğer futbol, sadece koşan adamlarla oynansaydı, herkes atletizm milli takımına gidip...

Maçlar iyi oyuncularla kazanılır. Bir tarafta Valbuena var, bir tarafta Sosa... İki hoca da bu oyuncuları oynatmadılar, koşanları tercih ettiler. Eğer futbol, sadece koşan adamlarla oynansaydı, herkes atletizm milli takımına gidip oyuncu alırdı. Bu maçın özeti şu; İki korkak teknik direktör, sonunda 1-1 beraberlik. Yani bir korkak teknik direktör eşittir bir korkak teknik direktör.

Netice işte bu... Net!

İlk yarıda oynanan futbol rezalet. Ama Fenerbahçe iki kötünün biraz daha iyisi.
İkinci yarı Trabzonspor, Sosa'yı oyuna alınca işin rengi biraz değişti. Rıza, baktı ki olmayacak, top tutacak, oyun kuracak adam lazım Sosa'yı oyuna aldı. Sosa girince de Trabzonspor kımıldadı.

Arjantinli oyuncunun ayağına top geldiği zaman, diğerleri de iyi top kullanmaya başladı. Rıza bunu yapınca, baktı ki Aykut takımı daha da kötüleşti, "Eh Sosa girdiyse, ben de Valbuena'yı alayım" dedi. İki korkaktan biri cesaretlenince diğeri de cesaretlendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 816 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 440 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.746 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 580 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 492 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar