İcardi’nin sigortası atabilir!

Maç başlıyor; Kasımpaşa, G.Saray ile kafa kafaya oynuyor. Peki ne zamana kadar, golü yiyene kadar... Golü yedikten sonra daha bir etkili olması gerekirken, sanki 'bu maçı kaybettim' havasına giriyor. Sonra defanstan çıkarken...

Maç başlıyor; Kasımpaşa, G.Saray ile kafa kafaya oynuyor. Peki ne zamana kadar, golü yiyene kadar... Golü yedikten sonra daha bir etkili olması gerekirken, sanki 'bu maçı kaybettim' havasına giriyor. Sonra defanstan çıkarken yine bir top kaybı ve ikinci golü yiyor. Kasımpaşa hemen golü bulunca hem sahadaki hem de tribündeki G.Saraylılar gerilmeye başlıyor.
İcardi iğneyle oynuyor deniliyor ama bir futbolcunun iğneyle oynaması çok sıkıntılı ve kötü bir olay. Çünkü iğneyle bir tarafı takviye yaparken, başka bir tarafta sigorta atabilir. Sağlam oyuncu, her zaman iğneyle oynayan oyucudan daha faydalı olur. Ama tabii ki İcardi olunca maalesef Türkiye'de olay değişiyor.
Peki Galatasaray'ın oyunu, sarı-kırmızılı seyirciyi tatmin etti mi, bence hayır... Koştular mı, koştular. Ama futbolseverler, G.Saray'dan farklı bir oyun bekliyor. Beklemekte de haklılar. Şöyle bir seyirciyi rahatlatacak, 2-3 farklı kazanılacak bir maç oynayamıyor G.Saray. Her an bir gol yiyecek havaları var. Hele kaleci Muslera sakatlandıktan sonra daha da bir tedirgin oynadılar.
Futbolda...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 339 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.744 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 579 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 491 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 879 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar