Farioli inanılmaz!

Bu maçın sonucunu bir tek şeye bağlarım, özellikle İstanbul'da Beşiktaş stadında kaleciden ve defanstan top yaparak oyun kurma taktiğini veren Alanyaspor Teknik Direktörü Farioli'ye… Böyle bir aptalca taktik bu...

Bu maçın sonucunu bir tek şeye bağlarım, özellikle İstanbul'da Beşiktaş stadında kaleciden ve defanstan top yaparak oyun kurma taktiğini veren Alanyaspor Teknik Direktörü Farioli'ye… Böyle bir aptalca taktik bu şartlarda Beşiktaş'a karşı nasıl verilir, inanılır gibi değil.
Dakika 75'te maç 3-0 iken ben bu yazıyı yazmaya başladım. Şu ana kadar maçın 7-8 olması gerekirdi. Ya Alanya takımının şansı ya da Beşiktaşlı oyuncuların beceriksizliği skoru 75'te 3-0'da tuttu.
Maç başlıyor, Alanya kendi ceza sahasında top çıkarmaya çalışıyor. Beşiktaşlı oyuncular da çok doğru olarak topyekun pres yapıyorlar. Bu presi yapmak hem doğru hem kolay. Hani bir laf vardır ya yılanı başından ezeceksin diye, daha Alanyasporlu oyuncular 2 top yapmadan siyah-beyazlılar bu topların hepsini kaptılar. Yani Beşiktaş'ın topu kapıp orta sahadan oyun kurup, hazırlık pasları yapıp defansın arasında açık bulmasına hiç gerek kalmadı. Siyahbeyazlılar topu aldılar, bir iki topta Alanya kalecisi ile direkt karşı karşıya kaldılar.
Beşiktaş, 4-5 hücum gücü olan futbolcu ile oynadı. Bunlar fazla defansif oyuncular değiller ama bu...
YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 0 Okunma Arkadan darbe var pozisyon penaltı 23 Nisan 2024 | 2.743 Okunma Okan kadroyu daha iyi kullanıyor 22 Nisan 2024 | 578 Okunma İthal VAR kafaları rahatlatmış 16 Nisan 2024 | 490 Okunma İyi ki yabancı geldi 15 Nisan 2024 | 878 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar