YSK’ya sormak lazım

Geçen hafta iki olay yaşadı Türkiye. İzmir’de 500 hektarlık bir alan üç gün boyunca yandı. Rüzgarın durmasıyla da söndürülebildi. İkinci olay ise, Diyarbakır, Mardin ve Van belediye...

Geçen hafta iki olay yaşadı Türkiye. İzmir’de 500 hektarlık bir alan üç gün boyunca yandı. Rüzgarın durmasıyla da söndürülebildi. 

İkinci olay ise, Diyarbakır, Mardin ve Van belediye başkanlarının aynı anda görevden alınmasıydı. Bu yazıyı yazdığım saate kadar sebepleri resmi olarak açıklanmadı.

Sağlam delillerle gerekçelendirilmeli ki, yeni bir toplumsal kutuplaşmaya yol açmasın. Çünkü sadece seçimden önceki soruşturmalarınınve mahkemelerinin devam ettiğini biliyoruz.

Peki, YSK, bu kişiler için nasıl “Seçebilirsiniz” dedi millete. O kurumun haberi yok muydu bunlardan.

Başkanlık dönemlerinde, aykırı icraatlarını, TC’ye ve bayrağımıza karşı alerjilerini, şehit yakınlarını işten çıkardıklarını biliyorduk. Ancak uyarıldıklarını duymadık.

Olan yine Türkiye’ye oldu, dünyaya karşı demokrasimiz sarsıldı. Ayrıca başka şehirlerin de sırada olduğu konuşulmaya başlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 83 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 105 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 78 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar