Senin baban zengin

Bir Milli Eğitim Bakanımız var, aman ayağına taş değmesin. Göreve başladığından beri milli eğitimimizi daha çağdaş hale getirmek, çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için didinip...

Bir Milli Eğitim Bakanımız var, aman ayağına taş değmesin. Göreve başladığından beri milli eğitimimizi daha çağdaş hale getirmek, çocuklarımızın daha iyi yetişmesi için didinip duruyor.

Siyasette etliye sütlüye karışmadan, konuşmadan sadece işine bakıyor. Görevde olduğu bir yıldan beri ilk defa eğitim dışında bir konu ile gördük onu. Ankara Büyükşehir Hayvan Barınağı’ndan sahiplendiği köpek ile.

Bunu bile güzel bir şekilde eğitime bağladı ve her okulda bir hayvan beslenmesi temennisinde bulundu.

***

Şimdi gelelim konumuza. Okul yöneticileri veliden yasal olarak para alamadıkları için hemen bir yöntem bulmuşlar. ‘Normal’ ve ‘normal olmayan’ sınıflar. Yani proje sınıflar. Normal sınıflar parasız, proje sınıflar paralı. Yok canım, özel okullar gibi 30-50 bin lira değil. 3-7 bin lira arası. Ortalaması 6 bin lira.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 83 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 105 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 78 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar