Sadece merak diyelim

Daha önce de yazmıştım. Ben sabahtan yatana kadar internette dolaşır dururum. Merak işte. Bu merakım yüzünden gözlerim de bozuldu. Ekrandan vakit bulduğumda, önce katarakt ameliyatı olup beraberinde de trifokal göz...

Daha önce de yazmıştım. Ben sabahtan yatana kadar internette dolaşır dururum. Merak işte. Bu merakım yüzünden gözlerim de bozuldu. Ekrandan vakit bulduğumda, önce katarakt ameliyatı olup beraberinde de trifokal göz merceği taktıracağım. Benim yaşımdakilere takılabiliyorsa eğer. İşte bu merak turlarım sırasında bir sürü not almışım. Hadi gelin sizlerle de paylaşayım. Ama eski, yeni demeyin. Birikenler bunlar... Buyrun merak turuna.

■ Adıyaman’ın Gökçe köyünde 400 yıllık dut ağacı köylüleri korkutuyormuş. Ağacı, içinde şeytan olduğu gerekçesi ile ateşe verip yakmışlar. Bu hurafelere inanmaya nasıl getirildik biz?

■ Borsa İstanbul’un teknolojisini sağlayan ABD’li NASDAQ, sistemdeki dört saatlik arıza sırasında, İstanbul’dan çıktı ve yüzde yedi payını da Varlık Fonu’na devretti. Peki beş yıl sonra neden böyle bir karar aldı? Gel de merak etme!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 83 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 105 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 78 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 227 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar