Kocanızla iyi geçinmek için 10 öğüt

Bu yaşıma kadar, ihtilal dönemleri dahil 17 gün eve kapanmamıştım. Hastalık hariç tabii sizler de… COVID-19 sayesinde neredeyse III. Dünya Harbi’ni de yaşadık, yaşıyoruz ama galiba tünelin ucunda...

Bu yaşıma kadar, ihtilal dönemleri dahil 17 gün eve kapanmamıştım. Hastalık hariç tabii sizler de… COVID-19 sayesinde neredeyse III. Dünya Harbi’ni de yaşadık, yaşıyoruz ama galiba tünelin ucunda ışık göründü. En azından kapanma yarın bitiyor.

Evden çıkması yasak olan kişi ne yapar? Eski defterleri karıştırır durur. Ancak günümüzde bu defterler de kalmadı. Google var. Ben de öyle yaptım, Google’ı karıştırıp durdum ve bakın ne buldum: Ev-İş Dergisi’nin Mart 1938 sayısında, POSTA’nın yeni Yayın Koordinatörü ama kartvizitinde ‘Aşk Doktoru’ titrini de barındıran Mehmet Coşkundeniz’in yazısını.

Şaşırdınız tabii. Yıl 1938 olduğuna göre, Coşkundeniz kaç yaşında diye. Haklısınız. Çünkü sevgili meslektaşım Mehmet, 1966 doğumlu ve önünde yazı yazmak için daha çoook yıllar var. 17 günde feleğini şaşıran ben de, şaka yapmak istedim zaten ama gerçek olan şu ki, o yıllarda bile aşk doktorları varmış. Asla Mehmet’in kalemi ve konularıyla kıyaslamıyorum tabii. Zaten, bizim ‘Aşk Doktoru’ aşağıda okuyacağınız yazıyı yazsa, kadınlar yürüyüşler yapar ve onu linç ederlerdi vallahi. Bir okuyun bakalım ve 83 yılda kadının geldiği noktayı görün.

*

BAKIN 1938 YILINDA NELER YAZILIYORMUŞ

Ailedeki geçimsizliklerin en başında karı-koca geçimsizliği gelir. Sebebini ise erkeğini anlayamayan kadında aramak lazımdır. Çünkü sözü dinlenen ve hatırı sayılan her erkek, saadetine esir olur. Kocanızla sakin, gürültüsüz bir hayat geçirmek ve mesut yaşamak istiyorsanız, aşağıda verdiğimiz öğütleri dinleyiniz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 81 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 103 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 77 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 223 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar