Kimseye hayranlık duymuyorum

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Başkanı buyurmuşlar: Türkiye tek başına 3.6 milyon Suriyeli’yi ağırlayarak büyük bir yük almış, beyefendi ve BM’nin birçok üyesi Türk halkına hayranlık duyuyorlarmış.

Toplasanız, iki elin parmaklarını geçmez herhalde. Türk halkı olağanüstü umut ve ilham ışığı olarak ortaya çıkmışmış. Bu sözleri biz çok duyduk beyefendi ve artık Türk halkı olarak yemiyoruz.

En azından ben, kimseye hayranlık filan duymuyorum. Para verin para. Bu kadar insan çoluk çocuk ot yemiyor. Eğitimi var, sağlığı var. Başkanı olduğunuz kurum hayranlıkla beraber yardım etsin de, benim fakir fukaramın ekmeğini yemeseler ne iyi olur.

★ ★ ★

Gelelim diğer konuya. Siz hiç ölüm korkusu ile kaçtıkları ülkelerine bayram tatiline giden insanlar duydunuz mu? Duyun. Ben yazıyı yazarken 60 bini geçtiği açıklandı.

Herhalde 75 bini bulurlar. Güle oynaya, ağzına kadar dolu koca koca bavullarıyla, bir de hediyeler götürüyorlar. Ekmek elden, su gölden olunca.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Putin gördüğü rüyayı yaşatıyor 27 Şubat 2022 | 83 Okunma Rakamlarla dans 20 Şubat 2022 | 57 Okunma Bu gurur hepimizin 13 Şubat 2022 | 105 Okunma Bu ülkede yaşanmaz mı? 06 Şubat 2022 | 78 Okunma Nezarete düşüren menekşe gözlü kız 30 Ocak 2022 | 228 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar