İşte kirli çamaşırlar

Savunma Muhabirimiz, “Abi yarın Genelkurmay’da yemeğe bekliyorlar” dedi. 28 Şubat öncesiydi, davet sahibi de Genelkurmay Genel Sekreteri Tuğgeneral Erol Özkasnak’tı. Yemeğin sebebi ise belli değildi.  Ertesi gün...

Savunma Muhabirimiz, “Abi yarın Genelkurmay’da yemeğe bekliyorlar” dedi. 28 Şubat öncesiydi, davet sahibi de Genelkurmay Genel Sekreteri Tuğgeneral Erol Özkasnak’tı. Yemeğin sebebi ise belli değildi. 

Ertesi gün Akşam’ın Genel Yayın Müdürü rahmetli Bülent Aydın ve Savunma Muhabirimiz Banu Soysal’la birlikte yemeğe katıldık. Erol Paşa yemek boyunca esip gürledi. Erbakan ve Refahyol İktidarını yerden yere vurdu. Bir ara “kafaları kırmaktan” bile bahsetti. 

Monolog bitince, usulen Bülent Aydın’a dönüp, “Siz ne düşünüyorsunuz Bülent bey” diye sordu. O da “Emin Bey cevap versin” diye topu bana attı. 

Dün gibi hatırlıyorum… Türkiye’nin o günkü durumu ile ilgili birkaç cümlelinin ardından “Kafaları kırmakla bir yere ulaşılamaz Paşam” ifadesini kullandım. Özkasnak, beklemediği bu cevap karşısında hiddetlendi, “Yemek bitmiştir” deyip kovarcasına bizi gönderdi. 

Dışarı çıktığımızda Banu yüzüme şaşkın şaşkın bakıp, “Ne yaptın sen abi” dedi! 

Da

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar