Gülen, özür dile vazgeçeyim

Niye özür bekliyorum, biliyor musunuz? Bana iftira attığı iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca iddianame hazırlandı. Fethullah Gülen hakkında “iftira” suçundan dava...

Niye özür bekliyorum, biliyor musunuz? Bana iftira attığı iddiasıyla Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca iddianame hazırlandı. Fethullah Gülen hakkında “iftira” suçundan dava açıldı.

İddianame, Ankara 22. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Fethullah Gülen, “müşteki” olduğum bu davada “sanık” sıfatıyla yargılanacak.
Bu işin hukuki yönü…
Bir de İslami tarafı var ki, Fethullah Gülen’in kendi ifadesiyle o çok daha ağır. Her gün, her fırsatta tekrarlayıp duruyor. Kur’an-ı Kerim’de aynen şöyle ifade ediliyor:
“Yalan söyleyenler, iftira edenler, ancak Allah’ın ayetlerine inanmayanlardır.” (Nahl 105)
Peygamberimiz de şunu söylüyor:
“Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar Allah-u Teala onu cehenneme sokar.”
İşte ben de Gülen’i bu yükten kurtarmak için bizzat özür dilemesini ve helallik istemesini bekliyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar