CHP’deki FETÖ’cüler

Kemal Bey, günlerdir diline doladı, temcit pilavı gibi tekrarlayıp duruyor. Sürekli olarak AK Parti’de FETÖ’cülerin bulunduğunu, bunların da korunduğunu söylüyor. Neye dayanarak böyle konuşuyor, hangi...

Kemal Bey, günlerdir diline doladı, temcit pilavı gibi tekrarlayıp duruyor. Sürekli olarak AK Parti’de FETÖ’cülerin bulunduğunu, bunların da korunduğunu söylüyor.

Neye dayanarak böyle konuşuyor, hangi mantıkla Cumhurbaşkanı’na suikast düzenlemek isteyen FETÖ’cülerin, AK Parti tarafından korunup kollandığını iddia ediyor, anlayamıyorum.

Gerçekten de konu Kemal Kılıçdaroğlu olunca, ne yapmak istediğini çözmek çok zor!

Kemal Bey’in en son söylediklerine bakın:

-ByLock kullananların isimleri seçilerek cumhuriyet savcılıklarına bildiriliyor. Koruma kalkanı var. Milletvekilleri, bakanlar, belli kişiler korunabiliyor.

Kim bu bakanlar, kimler bu milletvekilleri? Kılıçdaroğlu, biliyorsa açıklasa da biz de öğrensek. Hatta gereğini yapsak… Hep birlikte bunların üzerlerine gitsek… Ama açıklamıyor. Her zaman yaptığı gibi bir iddia ortaya atıyor. Sonra da ortadan kayboluyor.

Tam bir Kılıçdaroğlu klasiği!

***

Kılıçdaroğlu, bir şeyler söylüyor söylemesine de…

Çoğu zaman ne dediği anlaşılamıyor!

Geçenlerde de, daha önce şiddetle karşı çıktığı AK Parti’nin Anayasa Değişikliği Teklifi ile ilgili olarak, “Getirsinler görüşelim” dedi.

Grup Başkanvekili Özgür Özel, araya girmek zorunda kaldı:

-Başkanlık sistemini bize getirmesinler. Gündeme bile almayız. Sadece çayımızı içer ve giderler.

İşte Kılıçdaroğlu genellikle bu tür çelişkiler içinde. Bir öyle diyor, bir böyle. Kendisini anlamak gerçekten bir uzmanlık işi!

Ya ağzından çıkanı kulağı duymuyor ya da kafasının içi net değil, çelişkiler içinde kıvranıyor.

***

Kılıçdaroğlu, eveleyip geveliyor ama söz konusu CHP olduğunda dut yemiş bülbül misali susup oturuyor. Hiçbir suçlamaya cevap vermiyor. Hiçbir şekilde CHP içindeki FETÖ’cülerden söz etmiyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar