Bayramda çarpmasınlar sizi

Evet, bu bir bayram yazısı değil. Bir süreç yazısı! Sakın ola “Bayramda da böyle bir yazı yazılır mı?” demeyin. Yazılır, niye yazılmasın? Hatta bunların bayramda yazılmasında fayda...

Evet, bu bir bayram yazısı değil. Bir süreç yazısı! Sakın ola “Bayramda da böyle bir yazı yazılır mı?” demeyin. Yazılır, niye yazılmasın? Hatta bunların bayramda yazılmasında fayda bile var! 

Pararel Yapı’dan bahsedeceğim… 
Çünkü… 
Yine “bayram”, “din-iman”, “fitre-zekât”, “himmet” diye ortalıkta dolaşanlar var. Yazalım ki, gerçek yüzler iyice görülsün. Unutanlar hatırlasın. Ne olur, ne olmaz; ağlarına düşebilecekler dikkatli olsun. 
Çünkü… 
Bunların yapabileceklerinin sınırı yok. 
Çünkü… 
Müslümanlık kisvesi altında hareket eden, kökü dışarıda olan, her türlü ahlaki değeri ayaklar altına alan gayri milli bir çeteyle karşı karşıyayız. 
* * *
Hatırlıyor musunuz, başlangıçta ne kadar da suret-i haktan görünüyorlardı! Çetenin deşifre olduğu ilk günlerde televizyonlara çıkıp “din, iman, hak, hukuk ve adalet” nutukları atıyorlardı… 
Hep aynı sözleri tekrarlıyorlardı: 
-Ayıptır, günahtır, masum insanları suçlamayın. Varsa bir delil ortaya koyun. Hükmü adalete bırakın. 
Aynen öyle yapıldı. Ama bu arada hesap edemedikleri bir adım daha atıldı. Bunların yargıdaki uzantılarının da üzerine gidildi. Peş peşe gerçekleştirilen operasyonlarla fotoğraf ortaya çıkmaya başladı. 
Bir anda söylem değiştirdiler. Boynu bükük molla görüntüsünden bağırıp çağırma, feryat etme safhasına geçtiler: 
-Hukuksuz algı operasyonları yapılıyor! 
Yetmedi, yurtdışında ne kadar bağlantıları varsa harekete geçirdiler. Kendileri, yalan ve iftira üzerine kurulu bir algı operasyonu başlattılar. Dışarıdaki Türk ve Türkiye düşmanı bütün yapılarla kol kola girdiler. 
O günden bu yana da bu ülkeye hem içten hem de dıştan vurmaya devam ediyorlar… 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar