Başlamadan bitti

Sadece siyaseten planlanmış ve farklı mahallelere şirin görünmek için söylenmiş sözlerdi. Ayrıca, dünyevi değil, ahirete ilişkin düzenlenmiş bir ifadeydi. Üstelik sürekli 'laiklik' diyen ve bunu bir hayat...

Sadece siyaseten planlanmış ve farklı mahallelere şirin görünmek için söylenmiş sözlerdi. Ayrıca, dünyevi değil, ahirete ilişkin düzenlenmiş bir ifadeydi. Üstelik sürekli 'laiklik' diyen ve bunu bir hayat felsefesi haline getiren CHP'nin yapısına tamamen aykırıydı.

Yine de Kemal Kılıçdaroğlu bir anda ortaya çıkıp 'helalleşelim' dedi.

Ne cevap verilir buna?

Ortaya çıkan garabet, samimiyetsiz görüntü ve bütün rezervlere rağmen 'eyvallah' denir. Eleştiriler olmakla birlikte genellikle öyle denildi. Ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu hakkında açtığı 17 davayı geri çekti.

Sen misin bun yapan?

Kılıçdaroğlu celallendi. Verdi veriştirdi. 'Sen kimsin de kimi affediyorsun' türünden laflar etti. 'O davaları geri çekme, sonuna kadar götür' dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar