Al birini vur ötekine

Başbakan Davutoğlu, HDP ile Paralel Yapı arasındaki bağı tespit ettiklerini söyledi. “HDP’nin yıkıcı siyaseti ile Paralel Yapı arasında ilişkiler var” dedi. Aynen öyle… Ayrıca bunu görebilmek...

Başbakan Davutoğlu, HDP ile Paralel Yapı arasındaki bağı tespit ettiklerini söyledi. “HDP’nin yıkıcı siyaseti ile Paralel Yapı arasında ilişkiler var” dedi.

Aynen öyle…
Ayrıca bunu görebilmek için Başbakan’ın açıklama yapmasına gerek yok. Daha ilk bakışta göze çarpıyor. HDP ile Paralel Yapı birbirlerine o kadar çok benziyorlar ki… Adeta ruh ikizi gibiler!
Her konuda anlaşabilirler…
Her alanda işbirliği yapabilirler.
Çünkü, her ikisinin de genel yapısında Makyavelizm hâkim. Makyavel’e göre de amaç vasıtayı meşru kılar. Hedefe ulaşmak için hangi araç gerekiyorsa o kullanılabilir.
Örnek mi istiyorsunuz?..
Her fırsatta “demokrasi” diyen HDP’nin, silahlı terör örgütü ile yan yana ve kol kola verdiği fotoğrafa bakın. Ya da din ticareti yapıp “kul hakkından” bahseden Paralelin, kendi mensupları dışında herkesin hakkını gasp ettiği gerçeğini düşünün!
Yok aralarında herhangi bir fark…
Al birini, vur ötekine!
* ** *

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar