Kılıçdaroğlu Savaş Ay’ın programında SSK’yı batırdığını itiraf mı etti?

Bir propaganda ustası olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıllardır Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel müdürlüğü sırasında SSK’yı batırdığı iddiasını tekrarlıyor....

Bir propaganda ustası olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yıllardır Kemal Kılıçdaroğlu’nun genel müdürlüğü sırasında SSK’yı batırdığı iddiasını tekrarlıyor. Tekrarlıyor çünkü propagandanın en önemli tekniklerinden biri, akıl yerine duygulara hitap ederek, kitlelere iddiayı sorgulayacak, irdeleyecek zaman bırakmadan tekrarlanmasıdır. Sürekli tekrarla zihinlere kazımak, propagandanın er önemli mekanizmasıdır.

İddiasının doğruluğunu ispat etmek için kanıt olarak Kılıçdaroğlu’nun SGK Genel Müdürü olarak 1998 yılında katıldığı Savaş Ay’ın ‘A Takımı’ programından bir kesit gösteriyor.

Erdoğan’ın yıllardır izlettiği video şöyle:

Bir SSK hastanesi önünde hasta kuyrukları var, hastalar feryat figan tedavi olamamaktan şikâyet ediyorlar. Savaş Ay hastanenin içini dolaşıyor, ameliyat olmuş hastaların odasına giriyor hijyenin olması gereken hasta odasındaki görüntüler tam bir rezalet. Çöpler var, duvarlar kirli. A Takımı ekipleri hastanede hijyeni sağlayacak tek kullanımlık galoşların, bilmem kaçıncı kez kullanılmış olduğunu ama yeniden hastalara parayla satıldığını görüntülüyorlar.

Bir SSK hastanesinde ortaya çıkan bu görüntüler tam anlamıyla devlet nerede dedirtiyor!...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
1 Mayıs’ta çatışmak 02 Mayıs 2024 | 262 Okunma Diyanet Başkanı ‘itibardan tasarruf olmaz’ demiş! 30 Nisan 2024 | 4.000 Okunma Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.179 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.234 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 531 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar