HDP kapatılsın, TTB kapatılsın, Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığı kaldırılsın!!!

Siyaset ne tuhaf değil mi? Devlet Bahçeli aslında bir iktisatçı. Bir siyasi partiyi sorun görüyor, vaka ve ölüm sayıları tam açıklanmıyor diyen Türk Tabipler Birliği’ni sorun olarak görüyor…

MHP lideri Devlet Bahçeli’ye “Son günlerde en çok gerçekleşmesini, kabul olmasını istediğiniz dileğiniz nedir” diye sorulsa “Sevmediğim, hoşnut olmadığım her yer kapatılsın” diye cevap verirdi galiba.

Sayın Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır” diyor.

Nedenini ise şöyle açıklıyor: “Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sandık sen nelere kadirsin… 15 Mart 2024 | 604 Okunma Ekrem İmamoğlu kazanırsa kimi yenmiş olacak? 13 Mart 2024 | 249 Okunma Mehmet Şimşek de sahaya indiğine göre… 06 Mart 2024 | 1.410 Okunma Bir tek çivi çakılmasa bile… 01 Mart 2024 | 1.197 Okunma 2023 Hedefleri gerçekleşmiş ama bizim yaşadığımız Türkiye’de değil…. 27 Şubat 2024 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum