Erdoğan ne söylediğinin farkında mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 21 yılık devri iktidarında A’dan Z’ye her konu, her mesele hakkında bir şey söyledi, fikir beyan etti. Ama o “bir şeyi” o dönem nasıl işine yarıyorsa öyle söyledi....

Cumhurbaşkanı Erdoğan 21 yılık devri iktidarında A’dan Z’ye her konu, her mesele hakkında bir şey söyledi, fikir beyan etti. Ama o “bir şeyi” o dönem nasıl işine yarıyorsa öyle söyledi. Aynı olaya, aynı konuya, aynı düşünceye siyaseten ak demesi gerekiyorsa ak, kara demesi gerekiyorsa kara!
Kendi sözlerini, kendi davranışlarını, yine kendi sözleriyle, kendi davranışlarıyla tekzip de teyit etmek de mümkün. Dolayısıyla bugünkü davranışlarını, söylemlerini anlamak için yine kendisinin geçmişte söylediği sözlere bakmak yeterli.

Çünkü kendisini, içinde bulunduğu hali yine en iyi kendisi anlatıyor.

Bugün ‘milli irade’ denilince akla ilk hangi siyasetçi gelir?

Erdoğan bu ülkede ‘milli iradeye saygı’ mitingleri düzenlemiş, milli iradeyi diline pelesenk etmiş bir lider.

Geçmişte kazanacağı belli olan seçim dönemlerinde milli iradeyi, demokrasiyi savunan, sandığa saygı duyulması gerektiğini anlatan, demokrasi, sandık, milli irade diyerek meydanları inleten, yıllardır muhalefete ‘sandıktan çıkana razı olacaksınız, saygı duyacaksınız’ diyerek parmak sallayan Erdoğan bugün ne diyor?

“Kandil’in desteği ile beraber bu ülkede cumhurbaşkanı olacak....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
1 Mayıs’ta çatışmak 02 Mayıs 2024 | 276 Okunma Diyanet Başkanı ‘itibardan tasarruf olmaz’ demiş! 30 Nisan 2024 | 4.003 Okunma Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.179 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.237 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 533 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar