Erdoğan "keşke o sözleri demeseydim" diyor mudur?

Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın bugünkü (29.07.2022)''Erdoğan "keşke o sözleri demeseydim" diyor mudur?'' başlıklı yazısı.

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan kendilerini kastederek “onlar o makamlara layık oldukları için gelmediler, getirildiler” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir o yandan bir yandan meydan okudular.

Hem de öyle bir meydan okuma ki, öyle böyle değil…

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu dedi ki:

“Kötü bir bakan olsaydım kimin aklına gelirdi benim Başbakan olmam. Layık olmayan birine ülkeyi nasıl emanet ettin. Bir hiçtim de neden emanet ettin? Ben geldiğim hiçbir yere emeksiz gelmedim, tırnaklarımla geldim ‘Tayyip Erdoğan olmasa sen bir hiçtin, sen onun yüzünden bakan oldun’ yok canım! Biz olmasak Tayyip Erdoğan bir hiçti aynı zamanda.”

Davutoğlu’nun bu sözlerine Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ne diyebilir, hele hele “Layık olmayan birine ülkeyi nasıl emanet ettin?” sorusunun altından nasıl kalkabilir?

Burada bir parantez açmazsam olmaz. Sayın Davutoğlu Erdoğan’a verdiği cevapta “Erdoğan olmasa biz AK Partili vekiller hepimiz bir hiçiz” diyen AK Partili Bülent Turan’ın o unutulmaz sözünü de hatırlatıyor; ki en çarpıcı olan bu. Yani Davutoğlu “Sayın Erdoğan bugün senin yanında ‘sen olmasan...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.157 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar