Erdoğan için liyakat ve ehliyet hiçbir dönem önemli olmamış aslında…

Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın bugünkü (27.07.2022)''Erdoğan için liyakat ve ehliyet hiçbir dönem önemli olmamış aslında…'' başlıklı yazısı.

20 ay önce “at izi it izine karıştı, hak ile batılı ayırt etmek zorlaştı, Allah sonumuzu hayır eylesin” diyerek Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa edip giden Berat Albayrak, bir şey açıklarken, bir şey söylerken, muhataplarının dikkatlerini anlattığı konuya çekmek istediğinde “Bakınız burası çok önemli” uyarısı yapıyordu.

Bu söz kendisiyle o kadar müsemma oldu ki, bu sözü o kadar sahiplendi ki bu isimle bir kitap bile yazdı.

Gündeme dair açıklamalarda bulunmak üzere pazartesi (25 Temmuz 2022) akşamı TRT ortak yayınına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a en kritik, en önemli, daha da önemlisi bütün ülkenin cevabını merakla beklediği soruyu Okan Müderrisoğlu çat çat sordu:

“Bir dönem sizinle yol yürüyen ve önemli makamlara gelmiş isimler ayrı partiler kurdular. Geriye dönüp bakınca onlar için bir tanımız ya da değerlendirmeniz oluyor mu zaman zaman?”

Müderrisoğlu daha “sizinle yol yürüyen, önemli makamlara gelmiş” demeye başladığı anda gayriihtiyari Sayın Albayrak misali “bakın burası çok önemli” dedim ve cevaba dikkat kesildim.

İzleyicilerin bir kısmı Sayın...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sandık sen nelere kadirsin… 15 Mart 2024 | 604 Okunma Ekrem İmamoğlu kazanırsa kimi yenmiş olacak? 13 Mart 2024 | 249 Okunma Mehmet Şimşek de sahaya indiğine göre… 06 Mart 2024 | 1.411 Okunma Bir tek çivi çakılmasa bile… 01 Mart 2024 | 1.197 Okunma 2023 Hedefleri gerçekleşmiş ama bizim yaşadığımız Türkiye’de değil…. 27 Şubat 2024 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar