Ekmek dağıtmazsa CHP zihniyeti, dağıtırsa paralel!

Halkın oylarıyla seçilen CHP’li belediye başkanları, salgında mağdur olan insanlara yardım eli uzatmakla, devleti karşılarına mı almış oluyorlar, dağıttıkları bir lokma ekmekle bölücülük mü yapmış oluyorlar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a göre öyle. Sayın Erdoğan bakanlarıyla yaptığı toplantının ardından yaptığı açıklamada şöyle söyledi. Durumun iyice anlaşılması için biraz uzunca bir alıntı yapacağım: 

“Türkiye salgınla mücadele ederken, CHP’li belediyeler ne yapıyor? Cumhurbaşkanlığını, Sağlık Bakanlığını, İçişleri Bakanlığını, valiliği, kaymakamlığı hiçe sayarak kendi başlarına yardım toplamaya, ekmek dağıtmaya ve benzeri işler yapmaya kalkışıyorlar. Bu  tür teşebbüsler geçmişte FETÖ ve PKK gibi örgütler tarafından da  denenmişti. CHP’li belediyelerin amacı halka hizmet vermek değil, şov yapmaktır. CHP’nin başını çektiği kesim bozgunculuk peşinde koşuyor.” (20 Nisan)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.157 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar