Dün asla ama asla diyordu...

Seçimleri ekonomi patlamadan önce yapabilmek için 10 Mart’ta Meclis’i feshedecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde devletin kesesinin ağzını da sonuna kadar açtı, “müjdeler”...

Seçimleri ekonomi patlamadan önce yapabilmek için 10 Mart’ta Meclis’i feshedecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesinde devletin kesesinin ağzını da sonuna kadar açtı, “müjdeler” dağıtıyor.

Erdoğan, 23 Ocak’ta bakanlarıyla gerçekleştirdiği toplantının ardından yaptığı açıklamada, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek bir müjdeyi şöyle duyurdu:

“Vergi daireleri, gümrük müdürlükleri, SGK, belediyeler, il özel idareleri, yatırım izleme ve koordinasyon başkanlıkları gibi kurumlarımızın kamu alacaklarını yeniden yapılandıran bir kanun teklifi hazırlıyoruz. Bu teklifle vatandaşlarımızın ve şirketlerimizin, vergi ve prim yükümlülükleri başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımıza olan borçlarının cezalarını kaldırıyoruz. Düzenleme ile borçları belirli bir oranla güncelleme ve taksitle ödeme imkanı getiriyoruz”

Erdoğan adeta “gel vatandaş gel, seçime gel” çağrısında bulunuyor. Açtığı musluktan suç içmeyecek, elindeki keseye burun kıvıracak, başını çevirecek, ‘beni ilgilendiren durum yok’ diyecek tek bir vatandaş yok.

Vergi borçlarının cezalarını kaldırıyor, borçları yeniden güncelliyor, vatandaşa...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ey sandık sen nelere kadirsin… 15 Mart 2024 | 604 Okunma Ekrem İmamoğlu kazanırsa kimi yenmiş olacak? 13 Mart 2024 | 249 Okunma Mehmet Şimşek de sahaya indiğine göre… 06 Mart 2024 | 1.410 Okunma Bir tek çivi çakılmasa bile… 01 Mart 2024 | 1.197 Okunma 2023 Hedefleri gerçekleşmiş ama bizim yaşadığımız Türkiye’de değil…. 27 Şubat 2024 | 293 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar