'Bu kadarı da olmaz…'

Karar Gazetesi Yazarı Elif Çakır'ın bugünkü (30.03.2022)''Bu kadarı da olmaz…'' başlıklı yazısı.

AK Parti İBB Meclis Üyesi Amine Cansu Kaba, sosyal medya hesabından “Bu kadarı da olmaz” diyerek partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifa gerekçelerini şöyle sıralıyor:

“19 yaşımda, büyük ideallerle adım attığım partimden ayrılma sebeplerim; adaletten uzaklaşma, zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği, başta gençlik olmak üzere umudun yok edilmesine kadar giden ve bu yolda vicdanları yaralayan ‘Bu kadarı da olmaz’ dediğimiz yanlışlardır.”

Amine Cansu Kaba gencecik dindar bir kadın; AK Parti iktidara geldiğinde 7 yaşında bir çocukmuş. Dolayısıyla AK Parti iktidarından başka bir iktidar görmeden büyümüş. Kaba’nın CV’si İBB Meclis üyeliğine torpille, arka kapı kulisleriyle gelmediğini gösteriyor. Tepeden inmemiş, merdivenleri basamak basamak çıkmış. Siyasete mahalle kadın kolları üyeliğinden başlamış ve adım adım yükselmiş.

Amine Kaba kendisine bir yanlış yapıldığı için ayrılmıyor partisinden, isteği bir şey gerçekleşmediği için de değil… İstifası, iktidar partisinin “adaletten uzaklaşması, insanlara itibar suikastı yapılması, makam mevki sahiplerindeki liyakatsizlik...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.156 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.231 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 530 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 645 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 948 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar