Akşener’in önerisi ne anlama geliyor?

Seçimlerden bu yana sessizliğini koruyan İYİ Parti lideri Meral Akşener cumartesi günü Afyon Kocatepe’de yaptığı konuşmada lafı eğip bükmeden, kendi payına düşen sorumlulukları sıralayarak...

Seçimlerden bu yana sessizliğini koruyan İYİ Parti lideri Meral Akşener cumartesi günü Afyon Kocatepe’de yaptığı konuşmada lafı eğip bükmeden, kendi payına düşen sorumlulukları sıralayarak, Altılı Masaya umut bağlayan muhalif seçmenden, yaşattıkları hayal kırıklığı için özür diledi, özeleştiri yaptı.

Hezimetin sebebinin “aday” olduğunu söyleyen Akşener, İmamoğlu veya Yavaş, hangisi olursa olsun mutlaka iki isimden birinin aday olmasını ısrarla bu yüzden istediklerini anlattı:
“20 yılda ilk kez Sayın Erdoğan’ın karşısında seçimi açık farkla kazanacak 2 aday çıktı. Yaptığımız tüm araştırmalarda bu iki arkadaşımızın rahatlıkla seçileceğini gördük. Bunun da ötesinde 3 sene boyunca il il, ilçe ilçe yaptığımız ziyaretlerde milletimizin bize söyledikleri de bu sonucu doğruladı. Kendi adaylığımdan feragat ettim, hiçbir kişisel beklentim olmadan onları destekledim. Bu iki arkadaşımızın yolunu açmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Cenab-ı hak şahittir ki ne yaptıysam seçimler kazanılsın diye yaptım.”

Akşener’in bu sözlerindeki samimiyetine inanıyorum, şöyle ki:

Akşener’in CB adaylığı...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
1 Mayıs’ta çatışmak 02 Mayıs 2024 | 275 Okunma Diyanet Başkanı ‘itibardan tasarruf olmaz’ demiş! 30 Nisan 2024 | 4.003 Okunma Olsun, MHP lideri Bahçeli yeni duymuş! 24 Nisan 2024 | 1.179 Okunma Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.237 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 533 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar