Adalet, hukuk, rüşvet konusunda nas ne diyor peki?

İlim Yayma Vakfı’nın ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan üstüne basa basa “Neymiş efendim, faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin, bir Müslüman...

İlim Yayma Vakfı’nın ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan üstüne basa basa “Neymiş efendim, faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin, bir Müslüman olarak naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Hüküm bu!” dedi. (19 Aralık)

Cumhurbaşkanı Erdoğan açık açık “Kuran-ı Kerim’de ayetler faiz konusunda ne diyorsa onu yapacağım” çünkü “Bir Müslüman olarak böyle yapmam lazım” diyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün iktidara gelmedi, İslam dinini de yeni seçmiş değil.

Yirmi yıldır ülkemizi aralıksız olarak yönetiyor, 2002 yılında iktidarı Müslüman bir siyasetçi olarak devraldı.

Sayın Erdoğan’ın faiz karşıtlığı da klişe söylemle 85 milyon için bir sürpriz değil, doğruya doğru şimdiye kadar faiz konusunda takiyye falan yapmış da değil. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın faiz konusundaki tavrını yaklaşımını dünya alem biliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.228 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 528 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 643 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 945 Okunma Erdoğan Anadolu’da İstanbul’a oy isterken... 03 Nisan 2024 | 1.376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar