Adalet Bakanı Gül “hakimlik cübbesi giymeyecek”miş... Kamuoyuna duyurulur!

Sayın Gül, yargıya güven gelecek vaatleri veredursun, yanı başındaki arkadaşı Süleyman Soylu hukukun yerine gelmediğinden mustarip hale gelmiş durumda. Ne tuhaf zamanlardan geçiyoruz.

Müsaadenizle, önce bir soru sormak, sonra asıl yazmak istediğim konuya geçmek istiyorum.

Sorum Cumhurbaşkanı Erdoğan’a olacak…

Sayın Erdoğan 6 Mart 2018 tarihinde Beştepe’de Yargıtay binasının temel atma töreninde bir konuşma yapmıştınız. Tabii yine, hakkınızı teslim etmek gerekir ki, her zamanki gibi konuşmanız şahaneydi.

Sizi dinleyen yargıçlara, AK Partili milletvekillerine, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde görev alan “siyasi teknokratlarınıza” hukukun üstünlüğüne büyük önem verdiğinizi, adaleti kaybettiğinizde her şeyinizi kaybedeceğinizi, yargının geçmişte iyi sınavlar vermediğini söylemiş, adaletin önemine vurgu yapmış ve şöyle demiştiniz:

“Bir ülkede halk bunalmış ellerini semaya açarak adalet çığlığı atar hale gelmişse oradaki yargı sisteminde bir sorun var demektir.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Erdoğan seçimi kaybetme pahasına seçim ekonomisi yapmadı mı? 18 Nisan 2024 | 1.224 Okunma Mevzu zaten Gazze değildi de… 16 Nisan 2024 | 527 Okunma Özgür Özel’in yeni CHP’si… 09 Nisan 2024 | 643 Okunma YSK Erdoğan’ın hoşnut olmayacağı bir karar verdi... 05 Nisan 2024 | 945 Okunma Erdoğan Anadolu’da İstanbul’a oy isterken... 03 Nisan 2024 | 1.376 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar