Rusya ve Çin dostluğu halk tabanına oturdu

AK Parti iktidarı, 2023 yılı baharından başlayarak bir çıkmaza girmiştir. Genel seçim öncesinde yöneldikleri ABD ve İsrail ile işbirliği siyaseti, AK Parti ile halkın arasındaki mesafeyi açıyor. AK...

AK Parti iktidarı, 2023 yılı baharından başlayarak bir çıkmaza girmiştir. Genel seçim öncesinde yöneldikleri ABD ve İsrail ile işbirliği siyaseti, AK Parti ile halkın arasındaki mesafeyi açıyor. AK Parti, yalnız milletimizin değil, dünyanın emperyalizme karşı dik duran büyük güçlerinin ve komşularının güvenini de kaybetmektedir.

Türkiye kamuoyu ne kadar farkında ayrı bir konu, ama şu anda AK Parti’nin geleceğini karartan önemli bir süreç yaşanıyor. Rusya, Çin ve İran devletleri, AK Parti’ye açtıkları kredilere son vermektedirler. Süreç, bardağı taşıran damlanın gündeme girmesine doğru gidiyor.

AK Parti iktidarı, Çin, Rusya ve İran’a sırt çeviren bir sürece girmekle seçmeni de kaybediyor. Çünkü Türk milletinin büyük çoğunluğu anketlerin de doğruladığı gibi Rusya ve Çin dostudur.

Türkiye ekonomisi, Asya ile bütünleşiyor. En büyük ticaret ortaklarımız, yıllardan beri Rusya ve Çin’dir. Bu süreçte geri dönüş yolu kapalıdır. Sanayicimiz, yatırımcımız ve tüccarımızın gözleri ve ayakları Çin’dedir ve Rusya’dadır. Çukurova’nın, Akdeniz, Ege ve Marmara’nın sebze ve meyve üreticilerinin ekmek kapısı, Rusya ve Çin kapısıdır.

Güvenlikte artık hiçbir güç ve hiçbir tertip, ABD ve İsrail ile ortaklık imal edemez. Aylar önce İHA ve SİHA’larımızı ABD füzelerinin düşürdüğünü açıklamıştık. Dün iftihar ve müjde açıklaması, PKK’dan geliyor. PKK Terör Örgütü, ABD ve İsrail’e yaptığı uşaklıkla övünüyor.

Kültür alanına gelince, yakın zamana kadar Batı’dan ithal edilen bir modernlik kandırmacası vardı. Artık o safsata kimseyi kandıramıyor. Batı’dan ithal edilen, şimdilerde uyuşturucudan eşcinselliğe kadar modern çürümedir. İnsanlığı kurtaracak halkçı kültür, Asya’dan yükseliyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Filistin kazanırsa ‘Kürdistan’ kaybeder ‘Kürdistan’ kazanırsa Filistin kaybeder 19 Nisan 2024 | 1.629 Okunma Ey Açık ve Sinsi İran düşmanları! İkinci İsrail planının hizmetindesiniz! 16 Nisan 2024 | 997 Okunma Bayramlaşmak bugün millî devletimiz için kahramanlık görevlerine sarılmaktır 10 Nisan 2024 | 62 Okunma Yusuf Has Hacib’in dilinden sesleniş! Üryan geldik üryan gideriz 09 Nisan 2024 | 240 Okunma Ramazan’ın tanımladığı insan ve toplum 08 Nisan 2024 | 161 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar