Yavuz Ağıralioğlu giderken neredeydiniz Sn. Meral Akşener

Değerli dostlar, değerli okuyucular şimdiden mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıttınız kadarının sizin olduğunu unutmayın diyorum ve gündeme...

Değerli dostlar, değerli okuyucular şimdiden mübarek Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Kurban etlerinin ihtiyaç sahiplerine dağıttınız kadarının sizin olduğunu unutmayın diyorum ve gündeme geçiyorum.

Değerli okuyucular takip ettiğiniz üzere gündem Sn. Meral Akşener. Kaybedilen seçimin faturasını kesiyor, parti içindeki muhalif seslere ayar veriyor, CHP'ye yükleniyor.

Değerli dostlar uzun zamandır yazılarımı takip ediyorsunuz. Evet tarafım belli, keskin sınırlarla belli. Fakat bildiğiniz üzere, hangi partide siyaset yapıyorsa yapsın, milliyetçi olan, ülkücü olduğunu iddia eden ve bu şekilde yaşayan siyasetçi kardeşlerimize ayrıca bir sevgim saygım var. Aynı zamanda Sn. Akşener’in seçim sürecinde 7'li masa ile ittifak yapmasına, o masadan bir türlü kalkamamasına çok üzülmüştüm .

Bir kaç yazımda da ifade ettim, bizzat sn. Akşener'e hitaben dedim ki, masadan kalkarsanız Cumhur İttifakı saflarında yer alırsanız, kaybetmekten korktuğunuz bir kaç puan oy yerine yedi-sekiz puan oy gelir demiştim! Ya anlatamadım ya da anlamak istemediler.

HDP sempatizanı bir genel başkanı olan CHP ile, masanın altının saklanmış bir HDP ile aynı safta olursanız, milliyetçiyim ülkücüyüm diyemezsiniz!

Bir kaç yazımda üstüne basarak söyledim sn. Akşener’e, Cumhur İttifakı saflarında olursanız gelecekte merkez sağ parti olma hayallerinize kavuşursunuz, gelecekte de iktidarın en...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 965 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.101 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 781 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 806 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar