Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi

Değerli dostlar, değerli okuyucular, sözlerime Filistin’de şehit olan mücahitlere rahmet okuyarak başlıyorum. Bildiğiniz üzere katil, soykırımcı, Siyonist İsrail ordusu, katil lideri Netanyahu, iş birlikçisi Biden...

Değerli dostlar, değerli okuyucular, sözlerime Filistin’de şehit olan mücahitlere rahmet okuyarak başlıyorum. Bildiğiniz üzere katil, soykırımcı, Siyonist İsrail ordusu, katil lideri Netanyahu, iş birlikçisi Biden, Gazze’de son olarak bir hastaneyi bombalayarak çocukları, kadınları, mazlumları şehit etti!

Gazze’de soykırım yapıyorlar!

Filistin topraklarında, gerçek sahipleri Filistinlileri dünyanın gözünün içine baka baka katlediyorlar!

Savaş başlar başlamaz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı’mız Sayın Hakan Fidan, diplomatik görüşmelere başlayıp, Kudüs’ümüzün başkent olduğu, İsrail’in 1967 sınırlarına çekilmiş iki devletli bir yapının kurulması için mücadeleye başladılar. Ürdün, Mısır, Lübnan ve Türkiye’den oluşan bir barış gücünün oluşması için diplomatik görüşmeler başlattılar. Mısır lideri Sisi, Sayın Hakan Fidan ile aynı görüşte olduğunu belirtti, İsrail sözüm ona yanlışlıkla Mısırı bombaladı!

Tüm bunlar yaşanırken Sayın Erdoğan ve Sayın Fidan’ın yanı sıra Sayın Devlet Bahçeli de açıklamalar yaptı. Yaptığı açıklamalar, Sayın Erdoğan ve Sayın Fidan’ın yaptığından biraz farklı oldu. Sayın Bahçeli de diplomasiden, barış gücünden bahsetti ama devamında ABD ye ve İsrail’e meydan okudu!

İsrail’e, “Ağababanız ABD’ye güvenmeyin” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 780 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar