Celal Adan adamdır

Değerli dostlar, değerli okuyucular, bu haftaki yazımda TV programlarında da sık sık dile getirdiğim, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’deki bazı şahısların provokasyonlarından bahsedeceğim.Değerli dostlar...

Değerli dostlar, değerli okuyucular, bu haftaki yazımda TV programlarında da sık sık dile getirdiğim, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’deki bazı şahısların provokasyonlarından bahsedeceğim.

Değerli dostlar, bildiğiniz üzere ben HDP’yi bir siyasi parti değil, Türkiye’yi bölmeye çalışan, Türkiyeleşememiş, terör sözcüsü, terörün siyasi uzantısı olarak görüyorum.

Bir de bu HDP’nin içindeki bazı şahısların söylemlerine bakınca, fikir özgürlüğünün, ifade özgürlüğünün bu kadar geniş olduğu başka bir ülke yoktur dünya üzerinde diyorum!

Değerli okuyucular, Sırrı Sakık isimli şahıs, daha önceki dönemlerde “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diyen CHP’lilere hitaben “Mustafa Kemal’in itleri” demişti!

Bu şahıs bir ara yine, “PKK Türk askerini tükürüğü ile boğar” dedi!

Yine bu şahıs, kızı dağa kaçmış ya da kaçırılmış bir annenin, “Kızımı istiyorum” sözlerine karşılık, “Kızın dağa gitmiş. Üzülme, gurur duy!” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 780 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar