Sen bir efsanesin Recep Tayyip Erdoğan

Değerli dostlar, değerli okuyucular…2023 seçimleri sadece bir seçim değil, bir istiklal ve istikbal mücadelesidir.Bu bilinç ile Türkiye tarihi bir seçime hazırlanıyor.Şimdiden söylüyorum, ADAM KAZANACAK! ...

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

2023 seçimleri sadece bir seçim değil, bir istiklal ve istikbal mücadelesidir.

Bu bilinç ile Türkiye tarihi bir seçime hazırlanıyor.

Şimdiden söylüyorum, ADAM KAZANACAK!

Kızıl Elma davasının bir fanide vücut bulduğu Recep Tayyip Erdoğan ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun mücadelesinde herkes safını belirleyecek.

Bir karar verecek millet.

Mavi Akdeniz projesinde mücadele eden, yerli silah ve savaş gemilerini üreten, yerli ve millî otomobilini üreten, petrol ve doğal gaz rezervleri bulan, bölünmüş yollar, köprüler, tüneller yapan, PKK’ya kan kusturan, terör örgütlerine dünyayı dar eden Erdoğan ile PKK‘nın siyasi uzantısı HDP ile özerklik hayalleri kuran Kılıçdaroğlu seçime girecek.

Her iki taraf milletvekili adaylarını belirledi.

Erdoğan’a siyasi anlamda gönül veren, milletvekili adayı olamayan aday adayları da sahada çalışacak, mücadele edeceklerdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 965 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 781 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 806 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar