Sayın Hakan Fidan geleceğin devlet başkanı olmalıdır

Değerli dostlar, değerli okuyucular…Daha önceki yazılarımda MİT Müsteşarı Sayın Hakan Fidan’a değinmiştim.Görev yaptığı bu kritik dönemde son derece başarılı olduğunu, halk...

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

Daha önceki yazılarımda MİT Müsteşarı Sayın Hakan Fidan’a değinmiştim.

Görev yaptığı bu kritik dönemde son derece başarılı olduğunu, halk nezdinde karşılığı olduğunu yazmıştım.

Hiçbir MİT müsteşarının bu kadar dikkat çekmediğini, kendine has karizmasıyla, cesur duruşuyla dosta güven, düşmana korku saldığını ifade etmiştim. 

Hakan Bey ile ilgili yazdığım bir önceki yazıda, kendisinin 2023 seçimleri sonrası cumhurbaşkanı yardımcısı olması gerektiğini söyledim. MİT’in kendisine bağlanması ile cumhurbaşkanı yardımcısı olmasının halk nezdinde olumlu karşılanacağını tahmin ediyorum.

Elbette şunu net bir şekilde ifade edebilirim, Sayın Müsteşar ile ilgili yazdığım yazılar tamamen kendi fikrim ve öngörülerimdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 965 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.102 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 781 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 807 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar