Sayın Devlet Bahçeli vefalıdır, vicdanlıdır

Tv100 Gazetesi Yazarı Doğan Çağlar'ın bugünkü (10.01.2022)'' Sayın Devlet Bahçeli vefalıdır, vicdanlıdır'' başlıklı yazısı.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti 2023 hedeflerine, kutlu yürüyüşüne puslu ve karanlık kurtlar vadisinde yürürken, yerde aslan, gökte kartal gibi cesur, emin adımlar atıyor.

Fitne ve fesadın kol gezdiği, CIA’in, MOSSAD’ın izimizde, takibimizde olduğu bu süreçte Türkiye Cumhuriyeti’ni yolundan edecek, hedefine varmasını engelleyecek tek sinsi ve hain yol kardeşi kardeşe kırdırmaktır.

Türkiye Cumhuriyeti, dünya ekonomisinin yerle bir olduğu pandemi sürecinde yerli otomobilini, yerli silahlarını, uçaklarını, gemilerini üretmeye ivmesini artırarak devam etti.

Artan enflasyona karşı asgari ücrete, memur, işçi maaşlarına zam yaptı; milyonlarca vatandaşının emeklilik mağduriyetini giderdi.

Dış politikada sağlam, barışçıl adımlar atmaya başladı.


Batı ve ABD, Türkiye Cumhuriyeti hükümetini, Cumhur İttifakı’nı, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Devlet Bahçeli‘yi karalayacağı, itibarsızlaştıracağı hiçbir done bulamaz oldu.

Geriye tek yol kaldı; FİTNE!

ABD fitne tohumlarını saçmadan önce bilinçli ve sinsi bir şekilde, dünyanın en şerefli kurumlarından biri olan Ülkü Ocakları’nı terör listesine alma çalışmalarına başladı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 780 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar