Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı siyaset yedirmeyiz

Tv100 Gazetesi Yazarı Doğan Çağlar'ın bugünkü (03.01.2022)'' Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı siyaset yedirmeyiz'' başlıklı yazısı.

2023 seçimleri yaklaşırken, muhalefet daha da hırçınlaşmaya başladı.

6‘lı masa hâlâ fikri ve zihni çatışma yaşarken, aday konusunda fikir birliği sağlayamamışken, Sayın Cumhurbaşkanımızın yüksek enflasyon konusunda attığı ciddi adımlar vatandaşı sevindirirken, muhalefet de cinnet getirmeye başladı.

Asgari ücrete yapılan zam, EYT açılımı milletimizi çok rahatlattı. İhtirasından ve hırsından cinnet getiren muhalefet daha da hırçınlaştı.

Memlekete yapılan her hizmete, her yatırıma kem gözle bakan, değersizleştirmeye ve önemsizleştirmeye çalışan muhalefet, milletin vicdanında her daim mahkûm kalacaktır.

Bu milletin beyni ve vicdanı ile alay edilmez, edilemez!

Hükümet, Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun bir şekilde çağdaş, modern, ekonomisi ve savunması gelişmiş bir Türkiye inşa etmeye çalışıyorken içerideki muhalefetin de işi yokuşa sürme çabaları ile uğraşıyor.

Biz diyoruz ki, “Adam yerli otomobil yaptı”; muhalefet diyor ki, “Ne önemi var!”

Biz diyoruz ki, “Adam yerli silahlar, uçaklar, SİHA’lar, İHA’lar yaptı”; muhalefet diyor ki, “Ne değeri var!”

Biz diyoruz ki, “Adam yollar, köprüler, metrolar yaptı”; muhalefet diyor ki, “Ne gereği var!”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 777 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar