Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmeli

Değerli dostlar, değerli okuyucular…Yüzyılın seçimi 14 Mayıs itibari ile yapıldı. Seçim ikinci tura kaldı. Seçim Millet İttifakı mensuplarının iddia ettiği gibi gergin değil, demokrasi...

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

Yüzyılın seçimi 14 Mayıs itibari ile yapıldı. Seçim ikinci tura kaldı. Seçim Millet İttifakı mensuplarının iddia ettiği gibi gergin değil, demokrasi şöleni şeklinde yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ duyulu söylemleri, “Biz seçimle geldik, seçimden çıkacak her sonuca saygı duyarız”, “Söz milletindir” açıklamaları bu sakin ortamın oluşmasında çok etkili oldu.

Yani Millet İttifakı’ndaki bazı kesimlerin, “Bunlar kaybetse de gitmez, kaos olur” iddiaları boşa çıktı.

Bizler de sık sık TV ekranlarında şunu vurguladık:

Tüm anketlerde Millet İttifakı’nın önde olduğunu iddia edip seçimleri kaybetmeleri halinde “Cumhur İttifakı bir alavere dalavere çevirdi, seçimi öyle kazandı” diyecekler, halkı sokağa dökmeye çalışacaklar.

Üstüne basa basa hem ekranlarda hem de yazılarımda tüm anketlerde Sayın Erdoğan’ın, Sayın Kılıçdaroğlu’nun önünde olduğunu, seçimi kazanacağını söyledim ve hiçbir provokasyona izin vermeyelim, durum ortada dedim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 965 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.102 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 781 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 807 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 143 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar