Hakan Fidan Başkan

Değerli dostlar, değerli okuyucular…Bildiğiniz üzere Türkiye’de ilk defa ben Sayın Hakan Fidan’ın siyasi arena da olması gerektiğini, halk tarafından çok sevildiğini, genel olarak taraflı tarafsız liyakatli...

Değerli dostlar, değerli okuyucular…

Bildiğiniz üzere Türkiye’de ilk defa ben Sayın Hakan Fidan’ın siyasi arena da olması gerektiğini, halk tarafından çok sevildiğini, genel olarak taraflı tarafsız liyakatli bulunduğunu, geleceğe devlet başkanı olarak hazırlanması gerektiğini yazmıştım.

Seçim sonrası cumhurbaşkanı yardımcısı olması gerektiğini ve MİT’in silsilede önce kendisine ve bir üst basamak olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlanması gerektiğini yazmıştım.

Elbette Sayın Cumhurbaşkanımız bizden daha iyi bilir, en doğru adımları atar.

Ben sadece öngörülerimi paylaşmıştım. Bu öngörüleri paylaşırken toplumun nabzını tutarak, takip ederek, beklentilerini ajandama not ederek yazıyorum.

Bu tespitlerde bulunurken elbette haklı gerekçelerim olduğunu hatırlatmak istiyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sayın Meral Akşener, Devlet Bahçeli’ye güvenin 22 Kasım 2023 | 964 Okunma Devlet Bahçeli sevgisi sınırları aştı 14 Kasım 2023 | 1.100 Okunma Celal Adan adamdır 07 Kasım 2023 | 779 Okunma Sayın Devlet Bahçeli “One minute” dedi 25 Ekim 2023 | 805 Okunma Beşiktaş Başkanı'na troller üzerinden hakaret ettiriyorlar 17 Ekim 2023 | 141 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar